Geile Verhalen
Mijn nichtje

Mijn nichtje

Mijn nichtje, Sandra, is een mooie meid die drie jaar jonger is als ikzelf. In onze tienerjaren zaten we op verjaardagen van onze ouders vaak op mijn of haar kamer. Zo kwam het ook wel eens voor dat we dan televisie lagen te kijken in haar bed. Één verjaardag kan ik mij nog goed herinneren. Om televisie te kunnen kijken vanuit bed, moest je bij haar kamer op je zij liggen in bed. Ik lag dan achter haar en zo keken we dan samen. Die middag ging de tv ook aan, maar dit keer kwam ze dichter tegen mij aan liggen als normaal.

Ze kwam met haar mooie ronde billen dicht tegen mij aan liggen, zodat we lepeltje, lepeltje lagen. Omdat ik nog niet zo heel ervaren was, kreeg ik gelijk een erectie die stevig in mijn broek zat. Zo strak dat ze dat ook gevoeld heeft, want ze duwde haar billen nog iets harder tegen mij aan en grinnikte er een beetje bij. Ik wilde op dat moment maar één ding en dat was haar stevig beet pakken en alles met haar doen waar ik al heel lang over gefantaseerd had, maar toch deed ik het niet. Ze was immers mijn nichtje. Er is dus verder niks gebeurd, waar ik achteraf veel spijt van heb gehad, want ze had die middag al wel zin om lekker gek te doen.
Inmiddels zijn we allebei eind twintig en hebben we niet zo heel vaak contact meer. Laatst stuurde ze me wel een app-je dat ze verhuisd was, omdat haar relatie was stuk gelopen en wat haar nieuwe adres was. Na wat heen en weer ge-app had ik afgesproken om een bak koffie bij d’r te drinken en gelijk haar nieuwe huisje te bekijken.

Donderdagavond stond ik rond half acht voor haar deur, met een bosje bloemen. Ze deed open en wat zag ze er nog steeds goed uit zeg! Ze is half Indisch en heeft een prachtig lijf. Maatje 36, mooie ronde billen en nog een paar goed gevormde, maar niet al te grote, borsten. Ze had een wit jurkje aan, wat mooi strak om haar lichaam zat. Ze liep voor me uit naar de woonkamer en ik heb in dat loopje niets van haar huis gezien, want ik kon alleen maar naar haar billen kijken. We gingen op de bank samen zitten met een wijntje en wat lekkers en begonnen over van alles en nog wat te kletsen. Ze zat met haar benen gekruist langs de bank, zoals vrouwen dat kunnen, zodat er geen inkijk is. Ik denk dat ze wel gezien heeft dat ik op zoek was naar wat inkijk, maar die kans gunde ze me (nog) niet. Na twee wijntje begonnen we over vroeger te praten en kwamen ook de televisiemiddagjes ter sprake.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *