Geile Verhalen
Sex met mijn nicht

Sex met mijn nicht

Ik ben een jongen en ben 19 jaar ik heb een nicht van 26. Mijn nicht heeft een man van 30 en zijn gelukkig getrouwd. Vorig jaar was mijn nicht zwanger ze heeft een mooi lichaam een mooie kont maar vooral goede tieten.

Maar toen ze zwanger was zat ze in bad en was zichzelf aan het wassen. Toen ik boven kwam om iets te pakken hoorde ik dat en ging even kijken. De deur stond op een kiertje en gluurde even naar binnen ze was haar kut aan het scheren. Hier werd ik heel geil van ik besloot om mezelf af te trekken en snel wat foto’s te nemen.

Nu 1 jaar later heeft ze haar kindje en is ze heel vrolijk. Mijn tante had het zwembad opgezet het is een redelijk groot en diep zwembad. Mijn nicht had de eerste keren een badpak aan hierdoor zag je haar tieten niet zo goed. Maar gister had ze een bikini aan maar misschien was die net iets te klein. We gingen zwemmen mijn nicht sprong als eerste van de duikplank daarna ging ik er achteraan. We hebben nog wat gezwommen. Toen ging mijn nicht op een luchtbed liggen maar dat ging wat moeilijker dan gedacht daarom ging haar bikini een beetje naar beneden en zag ik haar stijve tepel. Ze had dit zelf niks door en ik zei ook niks want het was een heerlijk aanzicht. Ik kreeg meteen een stijve en probeerde die te verbergen. Toen wilde ze eruit maar ging ik haar tegen houden zodat ze er niet uit kon om nog te genieten van haar tepel. Toen ze er echt uit wilde sprong ze tegen me op en voelde ik haar tepeln tegen mijn lijf. Maar mijn stijve kwam tegen haar aan. Even later toen we aan de tafel buiten zaten en zei wat was aan het lezen toen ging iedereen naar binnen. We waren alleen nog maar met zen tweeën. Toen vroeg ze of ik het zwemmen leuk vond ik zei “heel leuk” ze zei “ja dat dacht ik al ik vroeg hoezo ze dat dacht. Toen zei ze dat ze echt wel door had dat haar tepel er uit hing en dat ik er de hele tijd naar aan het kijken was. En ze had mijn stijve ook wel gevoeld en ze had vorig jaar ook wel door dat ik foto’s stond te maken. Toen zei ze als dat is wat je wil gaan we vanavond eens even zwemmen zei ze met een knipoog. Toen het avond was en iedereen had gegeten en in de woonkamer ging zitten vroeg mijn nicht of ik met haar nog kwam zwemmen en ze glimlachte. Ik zei tuurlijk lekker. Toen ik in het zwembad zat kwam ze aanlopen in een andere heleeeee sexy bikini. Ze kwam in jet zwembad en kwam naast me zitten. Ze legde haar hand op mijn pik die meteen keihard werd en zei dit is toch wat je wilde. Ze zei maak mijn bikini maar los ik deed het en er sprongen 2 flinke tieten uit. Ik hield haar tieten vast en zuigde eraan terwijl zij mij aftrok. Toen ze zei wil je mijn broekje uitdoen twijfelde ik geen moment en trok haar broekje uit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *