Geile Verhalen
Ontmaagd door nicht

Ontmaagd door nicht

Ik ben geboren in 1988 en woonde in een klein dorp in België, waar de familie allemaal redelijk dicht bij mekaar woonde. Zo woonde m’n nicht in dezelfde wijk als ik en zagen we elkaar in onze jeugd redelijk veel. In 2000 gingen we naar het middelbaar en kwamen we in dezelfde klas terecht, waardoor we mekaar nog meer zagen.

Ik vond altijd al dat m’n nicht een knappe verschijning was, toen ze dus in de jaren nadien wat vriendjes had, was ik wel altijd wat jaloers op die jongens. Was zelf nogal timide dus zelf had ik nog nooit een vriendinnetje gehad. Doorheen de jaren werd ze enkel maar knapper in mijn ogen maarja, het is m’n nicht dus daar kon ik niet veel mee dus. We studeerden ook veel samen, ofwel bij mij thuis of bij haar thuis. In de zomer ook vaak in de tuin, toen lag ze daar lekker met haar cursus voor haar neus in bikini, en ik moest mijn uiterste best doen om niet constant naar haar mooie kont en borstjes te kijken (ze had een kleine B-cup).

Gelukkig heeft dit mij geen herexamens gekost, en zo studeerden we in 2006 samen af. Vanaf dat moment zagen we mekaar wel heel heel pak minder, aangezien we naar het hoger onderwijs gingen en we elk onze eigen weg insloegen. Zij bleef wel vriendjes verslijten terwijl ik nog altijd geen vriendin had gehad en dus een hopeloze maagd bleef. Dit veranderde toen onze gezinnen in 2008 beslisten om een laatste keer (in onze jeugd deden we dit soms) samen op reis te gaan. Dus onze ouders, mijn broer en zus, en haar broer vertrokken samen naar het Zuiden van Frankrijk. Mijn nicht was op dat moment al zo’n halfjaar terug single, wat ik raar vond want ze was ondertussen echt een prachtvrouw geworden. Ikzelf had mij op het fitnessen gestort wat me geen windeieren had gelegd want de sixpack kwam er al aardig door. Ik dacht dat dit me wat meer zelfvertrouwen zou geven maar tot die zomer van 2008 had ik nog steeds geen vrouw gehad. Eens we in Zuiden waren maakten we vooral plezier, neven en nichten onder elkaar. Tot op het moment dat we na pakweg een week naar de winkel moesten want zaten zonder eten. Ik gaf mij op om te gaan, en mijn nicht zei dat ze mij wel een handje zou helpen. Dus wij vertrokken samen met de auto naar de Supermarché. We hadden wel wat tijd om te praten in de auto want was een ritje van pakweg 10min. Ik vroeg haar hoe het kwam dat ze al zo’n lange tijd geen vriendje had gehad. Ze zei dat ze even genoeg had van relaties.

Ze vroeg aan mij hoe het zat met mijn relaties. Ik zei haar vlakaf dat ik nog nooit iemand had gehad, en ze vroeg of ik nog maagd was. Ik zei ‘natuurlijk’. Daarvan moest ze toch even schrikken. Ze zei dat ik toch wel de looks had om genoeg vrouwen aan te trekken, maar ik zei dat ik niet genoeg zelfvertrouwen had om er wat mee te doen. Toen vroeg ze mij om de auto te parkeren, we waren op een lange brede baan waar je wel je auto even op de kant kon parkeren. Toen gebeurde het. Ze legde haar hand op m’n penis, en vroeg of ze verder mocht gaan. Ik had al vaak over haar gefantaseerd dus ik ging haar niet tegenhouden. Ze deed m’n rits open en haalde m’n reeds stijf geworden penis boven en begon er likjes aan te geven. Ik moest toen al even alles op alles zetten om niet meteen al m’n geil eruit te spuiten maar het lukte me wel. Toen begon ze me lekker te pijpen, ik wist niet wat me overkwam.Na een minuutje trok ze haar tshirt en short en slipje uit en vroeg of ik haar wilde beffen.

Ik had dat nog nooit gedaan en zeker niet in een auto, dus ik begon haar wat ongemakkelijk te beffen tot ze na pakweg een minuut of 2 zei dat ik me op de achterbank moest gaan leggen. Ik deed wat ze mij opdroeg want ik had echt gedroomd om haar ooit eens te mogen neuken, en nu was het moment eindelijk daar. Ik lag op de achterbank en zij kwam me achterna. Ze ging op me zitten en pakte m’n keiharde penis vast en schoof en zachtjes aan in haar poesje. Ik was maagd dus ik had echt geen idee wat ik allemaal moest doen, dus ik pakte haar beide borstjes wat vast terwijl ze mij keihard aan het berijden was. Ze maakte geluiden die ik enkel tijdens pornofilmpjes al had gehoord, en het hoeft dan ook niet te verbazen dat ik na nog geen 2 minuten echt keihard klaarkwam. Ik verontschuldigde me dat ik zo snel klaar was maar ze zei dat het niet erg was. Ze zei ook dat ik, nu ik geen maagd meer was, hopelijk wat meer zelfvertrouwen ging krijgen en me meer op m’n gemak ging voelen rondom vrouwen. Ik vroeg haar of dit eenmalig was, of we dit nog eens konden doen. Ze zei dat het leuk was, maar dat het waarschijnlijk bij deze ene keer zou blijven. Ik had op iets anders gehoopt maar ik snapte haar wel. Daarna deden we onze kleren terug aan, gingen naar de winkel en deden onze boodschappen. Een uur later waren we terug thuis, zonder dat iemand wist dat ik net ontmaagd was door m’n extreem lekkere nicht.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *