Geile Verhalen
Mijn stiefmoeder betrapt

Mijn stiefmoeder betrapt

Hallo ik ben Pieter (18 jaar) en ik vertel hier een verhaal over mijn stiefmoeder en mij. Mijn stiefmoeder Marja (45 jaar) is een erg mooie vrouw. Ze heeft grote borsten en een grote kont.

Ik heb altijd erg veel gefantaseerd hoe geweldig het zou zijn om seks met haar te hebben. Zo wilde ik graag dat ze me op bed zou gooien en met haar dikke kont bovenop mijn gezicht ging zitten zodat ik haar kon beffen. Ook wilde ik graag het haar mooie grote bosten spelen. Al zou ik haar alleen nog maar naakt mogen zien zou dit mijn dag al geweldig maken.

Jammer genoeg was mijn stiefmoeder niet erg meer bezig met seks dacht ik. Dus ik had nooit verwacht dat deze fantasieën ook echt werkelijkheid zouden worden. En al zou ik haar ooit eens naakt zien zou ik toch nooit durven op haar af te stappen en seks met haar te hebben.

Mijn echt moeder is overleden. Ik woon samen met mijn stiefmoeder in een huis. Mijn vader is al bij ons weggegaan toen ik jong was en mijn oudere broer is al uit huis. Op een dag was mijn stiefmoeder niet thuis ze was namelijk even naar een vriendin. Voor mij was dit een goed moment om even lekker zelf te gaan genieten. Ik ging naar boven en zocht in de wasmand naar een gebruikt slipje en bh van mijn stiefmoeder. Toen ik deze eenmaal gevonden had ging ik naar mijn kamer. Ik zocht een goede pornofilm op en begon mezelf af te trekken.

Meestal doe ik het slipje om mijn piemel heen en trek ik me hiermee af. Deze keer vond ik hem echter zo goed ruiken dat ik besloot deze bij mijn neus/mond te houden.

Ik werd erg geil van de geur dat ik al snel klaar kwam. De sperma spoot uit mijn lul en ik liet het allemaal in de bh van mijn stiefmoeder terecht komen. Dit was zo lekker dacht ik maar moet je nagaan hoe lekker het zou zijn haar echt te neuken en in haar gezicht klaar te komen. Maar dit zal toch nooit gebeuren zij ik er meteen achteraan.

Ik legde het slipje en de bh weer terug in de wasmand en kleedde mezelf weer aan. Ik was van plan het huis weer te gaan doorzoeken voor seks speeltjes (die ik toch waarschijnlijk niet zou vinden) of andere voorwerpen die ik zou kunnen gebruiken als seks speeltje. Na ongeveer 15 minuten zoeken vond ik jammer genoeg niets.

Ik ben weer naar beneden gegaan en na ongeveer een half uur kwam mijn stiefmoeder thuis. Ze wist niet dat ik al thuis was van school en ging gelijk naar boven zonder mij gezien te hebben.
Ik vond het wel prima anders zou ze toch weer gaan zeuren dat ik maar weer mijn huiswerk moest gaan doen of een ander klusje in huis. Nadat mijn stiefmoeder een kwartier thuis was besloot ik toch maar even naar boven te gaan om te zeggen dat ik al thuis ben.

Toen ik boven kwam hoorde ik dat de douche aan stond ze was dus aan het douchen. Ik zag dat ze de deur niet op slot had gedaan even wilde ik “per ongeluk” naar binnen lopen. Toen mijn hand al naar de deurklink toeging zag ik ineens haar mobiel liggen. Voordat ik het wist pakt ik deze om eens even te kijken wat mijn stiefmoeder allemaal doet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *