Geile Verhalen
Tijd voor iets nieuws?

Tijd voor iets nieuws?

Veel stellen vinden het leuk om af en toe iets nieuws te proberen in de slaapkamer. Op deze manier kun je je relatie nieuw en fris houden en loop je minder snel te kans dat iemand het misschien saai gaat vinden. Er zijn verschillende dingen die je kunt doen om het spannender te maken in de slaapkamer. Wat veel koppels doen, is kijken naar koppel toys. Dit zijn seksspeeltjes die zowel voor hem als voor haar geschikt zijn en dus voor elk koppel gebruikt kunnen worden. Welke toys er zoal zijn, zullen we hieronder nader toelichten. Zo kunnen jullie samen kijken wat je aanspreekt of interessant lijkt.

(Voorbind) dildo’s

Eén van de meest bekende koppel toys is een dildo. Deze kan namelijk zowel bij de man als de vrouw naar binnen worden gebracht, waardoor jullie elkaar kunnen verwennen. Als je als vrouw eens zou willen ervaren hoe het is om een penis te hebben, zou je kunnen kiezen voor een voorbind dildo. Deze kun je bevestigen rond je heupen en tussen je benen.

Cockringen

Er zijn ook sekstoys die ervoor kunnen zorgen dat een erectie langer stand blijft houden. Het voordeel hiervan is dat de seks langer kan duren, waardoor je meer dingen kunt proberen. Iets dat hier goed voor werkt, is bijvoorbeeld een cockring. Deze bevestig je aan de onderkant van de penis, wanneer er net geen volledige erectie is. Let erop dat je de cockring nooit te lang aanhoudt, want dat is niet goed voor de bloedsomloop.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *